16 de març 2015

Nou Màster Universitari en Alta Professionalització en Història de l'Art i Tècniques Analítiques Curs 2015-16

Destinat a la formació d'autèntics professionals en el Patrimoni artístic, aquest Màster es dirigeix a la praxi empírica i estudis aplicats, a peu d'obra, amb l'objectiu de millorar de forma convincent l'ocupabilitat dels historiadors de l'art.



Bona part de les activitats pràctiques del Màster tindran lloc al Gabinet Tècnic d'Anàlisi del CAEM, un recurs tecnològic únic en el marc universitari espanyol, així com en altres centres col·laboradors com el Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat de Catalunya (CRBMC).

L'equip docent està conformat per professors de diverses disciplines, tant de la UdL com d'altres universitats nacionals i estrangeres, i especialment per professionals, tant de prestigi consolidat com emergents que destaquen amb iniciatives noves.

Els objectius del curs parteixen de l'anàlisi de l'objecte artístic per assolir criteris de valoració i taxació, abordant projectes expositius, processos de creació d'empreses i estratègies de comunicació, entre d'altres temes fonamentals per aconseguir la vinculació entre el coneixement de les obres artístiques i el desenvolupament econòmic del país.

Més informació, a la web del Máster: www.masterart.udl.cat
i al correu: masterart@udl.cat