8 d’oct. 2012

Congrés "Portugal inside and out. Presence(s) of Lusophone Culture in the Early Modern, Modern, and Contemporary Periods"

La "Chaire sur la culture portugaise", de l'Université de Montréal (Canadà), en col·laboració amb el Centre d'Art d'Època Moderna de la Universitat de Lleida (UdL), estan treballant en l'organització d'un congrés que es realitzarà a Montréal, entre el 16 i el 18 d'octubre del 2013.


Està oberta la convocatòria-Call for Papers; tots els investigadors/es de la cultura portugesa, o el que portuguesos i francesos anomenen "el món lusòfon", estan convidats a fer les propostes (títol, resum i breu CV) en qualsevol dels idiomes del congrés: francès, portuguès, espanyol o anglès.

Aquest espai "Portugal inside and out", està obert a qualsevol investigador/a i a qualsevol investigació sobre arts visuals i cultura, arquitectura, literatura, religió, teologia, filosofia, etc. Aquesta reunió científica (amb vocació interdisciplinar i interuniversitària), està especialment orientada a doctorands, becaris/àries postdoctorlas i joves professors/es investigadors/es, donat que aquesta respon a la necessitat de crear un context favorable per a la col·laboració i l'intercanvi.

Hi ha més informació en aquest document